Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Piata Imobiliara
ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2018
IMPACT Developer & Contractor a avut venituri operaționale din vânzări de 62,2 milioane lei
14.11.2018
Greenfield Băneasa
Alte articole din secțiune
 • Numărul de tranzacții imobiliare scad cu 21%
 • Orbis și AccorHotels deschid un nou hotel ibis în București
 • Ecovillas Company investește 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial în Mogoșoaia
 • Onix Park North Area Residence, investiție de 32 milioane euro
 • Proiect imobiliar de 5 miliarde euro la marginea Vienei
 • La Gloire construiește un bloc de locuințe pe malul Lacului Valea Șaulei
 • Ansamblu rezidențial nou cu 1.000 de apartamente în Mamaia Nord  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Aqua City, un cartier rezidențial bazat pe apă   Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cartierul Solar - cel mai mare ansamblu rezidențial cu energie verde din Europa de Est"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Central District, ansamblu rezidențial nou cu 194 de apartamente  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cumpărătorii cântăresc tot mai mult decizia de a achiziționa o casă"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Românii, tot mai interesați să investească în proprietăți de vacanță din străinătate"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cerere mai mare decât oferta, pe Valea Prahovei
 • Hotelul Dunărea din Capitală, transformat în proiect rezidențial  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Prima fază din Luxuria Domenii Residence, precontractată în proporție de 47%
 •      IMPACT Developer & Contractor SA a încheiat primele nouă luni ale anului cu venituri operaționale de 62,2 milioane de lei din vânzarea de apartamente și case, anunță un comunicat al companiei, care adaugă că din totalul locuințelor vândute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vândut în cadrul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor și Ansamblul Platanilor).
       În plus față de contractele de vânzare-cumpărare reflectate în raportarea financiară, în primele nouă luni ale anului 2018 societatea a mai încheiat 198 de pre-contracte de vânzare-cumpărare în valoare de 90,7 milioane lei ce se vor concretiza în contracte de vânzare în următoarele 18 luni. Astfel, valoarea totală a apartamentelor vândute și pre-contractate în primele nouă luni ale anului 2018 însumează 152,9 milioane de lei.
       În condițiile stocului "sold out" de apartamente de două camere, mix-ul de unități s-a schimbat față de aceeași perioadă a anului trecut, în favoarea apartamentelor de trei și patru camere.
       "Strategia de creștere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea poziției companiei noastre ca dezvoltator de proiecte în zona medium și high", a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group, adăugând: "Vom continua dezvoltarea următoarelor faze din Luxuria și Greenfield, două proiecte care vând foarte bine, mult peste media pieței. În al doilea rând, continuăm demersurile pentru proiecte acolo unde avem deja terenuri. În acest moment, Impact are aproximativ 87 de hectare în portofoliu cu proiecte în pipeline în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem în plan achiziția de noi terenuri, în special în zona de nord a Bucureștiului, unde avem cea mai mare experiență de dezvoltare".
       Grupul Impact subliniază că a reușit să își susțină proiectele, în mare măsură, din capitaluri proprii, gradul de îndatorare în perioada raportată fiind sub 36%.
        Greenfield Băneasa și Luxuria Domenii Residence, două mari proiecte rezidențiale în derulare
       Grupul Impact are în derulare în prezent două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în nordul capitalei, Greenfield Băneasa pe segmentul mediu, și Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Aceste două proiecte au o valoare investițională viitoare cumulată de peste 600 milioane euro și vor totaliza până în 2029 peste 8.000 de locuințe.
       Situat în sectorul 1, Luxuria Domenii Residence este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi spații verzi, și va include 630 de apartamente de lux până la finalul anului 2020. Ansamblul este singurul proiect rezidențial din proximitatea celui mai nou hub de birouri din București, zona Expoziției, zonă în care vor fi relocați în următoarea perioadă circa 17.000 de angajați în cei aproximativ 200.000 mp de birouri.
       Greenfield Băneasa, cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în sectorul 1, este poziționat în vecinătatea pădurii Băneasa. Complexul va include Greenfield Plaza, cu o suprafață de 10.400 mp, care le va oferi locuitorilor servicii și facilități recreative complete, incluzând SPA, piscină acoperită și descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniță, școală, restaurant, supermarket și bancă. Greenfield Băneasa, proiect demarat în 2007, are construite, până în prezent, peste 2.300 de locuințe. 
   
       Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de unități livrate. 
  A.V.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .