Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Stiri
CROMWELL EVAN GLOBAL:
Ordonanța 114 avantajează angajații din construcții și crește costurile angajatorilor
Ştirile Zilei
 
     Ordonața 114 impactează direct industria construcțiilor, aducând avantaje fiscale angajațiilor, însă și o creștere de costuri pentru angajatori, subliniază compania Cromwell Evan Global, o firmă ce activează în domeniul fiscalității și consultanței în afaceri.
     Conform specialiștilor... 
Colosseum, suprafață comercială de peste 50.000 de metrii pătrați
Ştirile Zilei
 
     Extinderea centrului comercial Colosseum din nord-vestul Capitalei reprezintă cea mai importantă dezvoltare de retail din București din ultimii trei ani, perioadă în care puterea de cumpărare la nivelul orașului a crescut cu circa 20%.
     Proiectul va fi extins printr-un corp nou cu o suprafață... 
ANCPI:
Peste 500.000 de imobile înregistrate anul trecut
Ştirile Zilei
     Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunțat, astăzi, că a înregistrat, în 2018, peste 500.000 de imobile, cu peste 31% mai multe față de 2017.
     ANCPI a anunțat că a accesat, anul trecut, fonduri europene pentru lucrări de cadastru general, urmând ca 660 de comune... 
PIAȚA IMOBILIARĂ LOCALĂ:
Plasamente record de aproape 200 mil. euro
Ştirile Zilei
     Anul 2018 s-a încheiat cu o premieră semnificativă pe piața imobiliară locală: investitorii români ocupă locul al doilea în topul volumelor generate după naționalitate. Aproape 200 de milioane de euro au fost platite pentru a cumpăra proprietăți comerciale (aproximativ un sfert din volumul total), un salt semnificativ față de... 
INS, PRIMELE 11 LUNI 2018:
Volumul lucrărilor de construcții, în scădere
Ştirile Zilei
     Volumul lucrărilor de construcții, a scăzut în primele 11 luni din 2018 față de perioada similară din 2017, ca serie brută cu 4,1% și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 2,6%, potrivit datelor Institutului național de Statistică publicate astăzi.... 
Grupul TeraPlast numește un nou director general la Depaco
Ştirile Zilei
     Grupul TeraPlast a anunțat, astăzi, că Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziția de director general al Depaco, unul dintre cei mai importanți producători români de țigle metalice, sub marca Wetterbest.
     Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de... 
ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DIN 2018/2019
Cifră de afaceri în creștere, profit în scădere pentru Grupul Hornbach
Ştirile Zilei
     Cifra de afaceri netă a Grupului Hornbach (Concernul Hornbach Holding AG & Co. KGaA) s-a majorat cu 7,7% în trimestrul al treilea al anului fiscal 2018/2019, la 1.084,9 milioane de euro, fiind cea mai puternică creștere trimestrială din ultimii patru ani și jumătate, au transmis, ieri, reprezentanții grupului printr-un... 

HORNBACH - creștere a cifrei de afaceri cu 4,8% în primele 9 luni
Ştirile Zilei

     Dezvoltarea Grupului HORNBACH (Concernul HORNBACH Holding AG & Co. KGaA) a înregistrat o evoluție mixtă în al treilea trimestru din 2018/19 (1 septembrie - 30 noiembrie 2018). Pe de o parte, cifra de afaceri netă a concernului a crescut cu 7,7%, ajungând la 1.084,9 milioane de euro în trimestrul III (aceasta a fost cea mai... 
citeste
 

NEW YORK:
Chrysler Building este de vânzare
Ştirile Zilei

     Costurile mari de întreținere și competiția venită din partea noilor clădiri de birouri i-au determinat pe proprietarii Chrysler Building, una din cele mai renumite clădiri de tip zgârie-nori din New York, să angajeze firma de consultanță imobiliară CBRE Group Inc. în vedere vânzării emblematicei clădiri, informează Wall Street... 
citeste
 

PENTRU A SE MENȚINE PE LINIA DE PLUTIRE,
Astaldi va accesa un credit de 75 de milioane de euro
Ştirile Zilei

     Un tribunal a acordat constructorului italian Astaldi SpA permisiunea de a lua un credit punte în valoare de 75 de milioane de euro (86 de milioane de dolari) pentru a se menține pe linia de plutire, au declarat astăzi pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.
     ... 
citeste
 

ANALIZĂ, 2018:
Prețurile apartamentelor din București au crescut în medie cu 5%
Ştirile Zilei

     Prețurile apartamentelor din București au crescut în medie cu 5% în 2018, în ciuda tuturor speculațiilor, iar trendul ascendent început în 2014 a continuat într-un ritm moderat, conform unei analize realizate de un portal imobiliar.
     În decembrie 2018, prețul mediu solicitat pentru... 
citeste
 

INS, 2018:
Numărul autorizațiilor pentru construcții, în creștere cu 2,8%
Ştirile Zilei

     Un număr de 39.960 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale au fost eliberate în primele 11 luni din 2018, în creștere cu 2,8% față de perioada similară a anului precedent, informează marți Institutul Național de Statistică.
     Conform sursei citate, creșteri s-au înregistrat în... 
citeste
 

Living Coral este culoarea anului 2019
Ştirile Zilei

     Culoarea anului 2019 este Living Coral, o nuanță plăcută de portocaliu-piersică, după cum a decis Institutul Pantone.
     Designerii Ethan Allen România sugerează ca această culoare poate fi utilizată într-un apartament modern urban, dar și într-o casă amplasată pe malul... 
citeste
 

Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire
Ştirile Zilei

     Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire a unui imobil cu funcțiune mixtă, comerț și locuire și a început deja lucrările la acest complex, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, Redacției noastre.
     Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, în sectorul trei al Capitalei, Neo... 
citeste
 

C&W ECHINOX:
Marii retaileri au reușit să mențină creșterea cifrei de afaceri la 12%
Ştirile Zilei

     
     Marile lanțuri de retail, care își desfășoară activitatea în special în cadrul centrelor comerciale, și-au menținut în 2018 ritmul mediu de creștere a cifrei de afaceri la nivelul de 12%, similar cu cel din 2017 și dublu față de avansul consumului, care în primele zece luni ale anului a... 
citeste
 

INS, ESTIMAREA MANAGERILOR DIN ROMÂNIA:
Prețurile în industrie și construcții vor crește moderat
Ştirile Zilei

     Directorii firmelor din România estimează o creștere moderată a prețurilor în industrie și construcții până în februarie, dar și o relativă stabilitate a numărului de salariați în industrie și servicii, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS).
     Soldul... 
citeste
 

INS, PRIMELE 10 LUNI:
Volumul lucrărilor de construcții, în scădere cu 4,1%
Ştirile Zilei

     Volumul lucrărilor de construcții a scăzut în primele 10 luni din 2018, față de perioada corespunzătoare a anului trecut, ca serie brută cu 4,1% și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 2,5%, informează astăzi Institutul Național de Statistică (INS).... 
citeste
 

PREMIILE STAR CONSTRUCT 2018
BURSA Construcțiilor - cea mai completă sursă de informații din sectorul construcțiilor
Ştirile Zilei

     Revista BURSA Construcțiilor a primit, miercuri, Diploma de Excelență pentru cea mai completă sursă de informații din sectorul construcțiilor, în cadrul Galei Federației Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) Star Construct 2018 - ediția inaugurală.
     În cei 21 ani de apariție... 
citeste
 

GALA "STAR CONSTRUCT 2018"
Revista "BURSA Construcțiilor" - desemnată cea mai completă sursă de informații din sectorul construcțiilor
Ştirile Zilei

     Revista "BURSA Construcțiilor" a fost distinsă, aseară, cu Diploma de Excelență pentru "cea mai completă sursă de informații din sectorul construcțiilor", în cadrul Galei Federației Patronatelor Societăților din Construcții "Star Construct 2018".
     În cei 21 ani de... 
citeste
 

INS, TRIMESTRUL AL TREILEA:
Numărul locuințelor finalizate în România a crescut cu 1.048
Ştirile Zilei

     Numărul locuințelor finalizate în România, în trimestrul al treilea, a crescut cu 1.048 față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 17.363, potrivit datelor publicate, luni, de Institutul Național de Statistică (INS).
     În al doilea trimestru din acest an, numărul de locuințe terminate... 
citeste
 
Revista Bursa Construcțiilor
Numărul 8 / 2018
  Vreți să fiți la curent cu proiectele inițiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul țării? Care sunt planurile autorităților locale în ceea ce privește investițiile în construcția de locuințe, spații comerciale și de birouri, infrastructură?

  Vreți să aflați noutățile pe piața materialelor de construcție?

  Peste optzeci de pagini cu informații utile în revista "Bursa Construcțiilor"!

  Citiți revista "Bursa Construcțiilor" - singura revistă care răspunde acestor întrebări. Vă oferim detalii privind proiectele primăriilor și investitorilor privați.

  În exclusivitate - devize pe proiect, prețurile medii ale materialelor și serviciilor de construcții.

  Aflați care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce și unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuție și toate informațiile necesare unui investitor pe piața imobiliară (prețuri, tendințe din București și din întreaga țară).

 
.